Show-ul „Morning Glory cu Răzvan Exarhu” e difuzat de luni până vineri, de la 7:00 la 10:00. Matinalul, realizat și prezentat de Răzvan Exarhu, e inclus chiar în programul de dimineață de la Rock FM. Coincidență? Nu credem!
…
continue reading
micON este podcastul romanesc de tehnologie, productivitate și antreprenoriat. Îl găsești pe https://micon.ro
…
continue reading

1
Eu cu cine gândesc? - Podcast de istorie și filozofie cu Theodor Paleologu și Răzvan Ioan
Casa Paleologu
Întrucât ne-am decis să trăim o veșnicie, ne-am hotărât că vom avea destul timp să povestim despre istoria intelectuală a omenirii într-o serie de podcasturi începând cu antichitatea și ajungând până în zilele noastre. Planul nostru este ca, în fiecare săptămână, să purtăm o discuție despre o temă esențială din sfera umanistă. Vom vorbi, așadar, despre literatura, istorie, religie și, bineînțeles, filozofie. Totul în ordine cronologică.
…
continue reading
zzz
…
continue reading
Vorbim aici despre multe, dar în general e ceva cu și despre bere. Ne mai auzim și pe www.universitateadebere.ro
…
continue reading
Bonjurică răducanu!
…
continue reading
Misiunea noastra este sa-i ajutam pe oameni sa evolueze prin informatii valoroase aduse de experti care, sunt moderati intr-o un mod usor de inteles si aplicat.
…
continue reading
Every week I interview Romanian entrepreneurs, athletes and other top performers and we discover their untold story. What are the stories behind their success? RO: Podcastul în care iau interviuri unor personalități, antreprenori, sportivi și top performeri. Am discutat subiecte care mă preocupă pe mine însumi și oferim perspective noi despre dezvoltare personală, lifestyle, society, cultură, educație, sănătate, wellbeing, business, comunicare, tehnologie.
…
continue reading
Emisiunea ZAI LA O CAFEA, prezentată de Răzvan Muntean (CEO - IMOPEDIA.ro), aduce în lumina reflectoarelor cele mai interesante teme IMOBILIARE ale momentului. Într-o atmosfera destinsă, invitații de marcă pe care Răzvan îi propune ediție de ediție, dezbat pe întelesul tuturor acele teme pe care orice cumparător sau vânzător le are pe agenda lui în momentul în care intră în piața imobiliară. Miercuri de la ora 18:30, LIVE pe www.facebook.com/imopedia.ro, precum și pe postul București TV.
…
continue reading
mame este un podcast în care jurnalistele Oana Sandu și Ana Maria Ciobanu documentează nuanțele, dilemele, provocările și bucuriile maternității. mame a fost produs de DoR între 2018-2022 și continuă să fie publicat de Scena 9. Tema muzicală este „A musical postcard” de Răzvan Gabăr. Identitate vizuală de Loreta Isac.
…
continue reading
Arta pe Harta este primul podcast cultural din Romania si singurul podcast dedicat industriei creative. Arta pe Harta are rolul de a explica industria creativa, din toate unghiurile, atat pentru artisti, cat si pentru publicul consumator. Ai posibilitatea sa sustii acest podcast.
…
continue reading
Welcome to the official audio hub of UPGRADE 100 – your go-to destination for hybrid media productions. We specialize in B2B2C content and events, tailored specifically for tech professionals. Dive into our diverse range of audio productions and stay at the forefront of technology and media trends.
…
continue reading
Decantăm narațiuni, adăugăm opinii pertinente și ne antrenăm curiozitatea și gândirea critică pentru a lua decizii mai bune și pentru a nu fi manipulați. Podcastul face parte din Programul de Educație Media demarat de Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu Romanian American Foundation și este susținut prin proiectul BROD – Observatorul Bulgaro-Român de Media Digitală.
…
continue reading
Din același izvor din care s-au născut Fundația Spandugino și Editura Spandugino, urmând aceleași principii profunde ce își doresc să promoveze un model cultural al calității și responsabilității, Spandugino Podcasts se naște pentru a contribui la misiunea comună pe care Fundația și Editura Spandugino o servesc, adresându-se într-un format modern, tinerilor și tuturor celor ce își doresc să creeze un viitor mai bun, prin educație.
…
continue reading
Mă cheamă Paleologu -Paleologos în grecește-, nu Neologu: mi-am luat numele în serios și rostul meu pe lumea asta e să vorbesc despre lucruri vechi, adică perene, fundamentale sau, cum spunea tatăl meu, “despre lucruri cu adevărat importante”, care nu se demodează mîine după ce au fost la modă astăzi. Am ales să-i spunem acestei emisiuni “Metope”, pentru că mă gîndeam că doar 1% va ști ce înseamnă. Asta-i și ideea: să afle lumea lucruri mai puțin știute. Este, dacă vreți, echivalentul fresce ...
…
continue reading
aBC - a Business of Creativity Podcast conversații cu arhitecți, designeri și antreprenori creativi deschiși să împărtășească din experiența lor antreprenorială cu Armina Popeanu, gazda podcastului. aBC – a Business of Creativity Podcast este parte din platforma de educație antreprenorială pentru creativi antreprenoriatcreativ.ro
…
continue reading
Știrile săptămânii din tehnologie, răspundem la întrebări și povestim la final despre filme, fotbal și chestii mai lumești.
…
continue reading
www.youtube.com/presura1
…
continue reading
Interviuri despre subiectele hot din media, cu Petrisor Obae, fondatorul Paginademedia.ro.
…
continue reading
TechVolution este show-ul în care vorbim despre Apple sau alte companii, aplicații, gadget-uri și tehnologii care ne plac. Unul dintre primele podcasturi de tehnologie din România, încă din anul 2015. Acest Podcast este realizat de Adrian Boioglu pentru rețeaua CityPodcast - https://www.citypodcast.ro
…
continue reading
Podcastul Cronicari Digitali promovează patrimoniul cultural în rândul tinerilor, scuturând de praf și prejudecăți interacțiunea cu istoria și cultura. Între heritage și cool, invitații - vedete, influenceri și experți - vorbesc despre propriile preocupări și pasiuni. Ne dezvăluie ce e important pentru ei și ar dori să transmită mai departe. Care este relația lor cu patrimoniul românesc și ce înțeleg prin patrimoniu personal. Pe chill și fun, ca-ntre prieteni! Cronicari Digitali, un podcast ...
…
continue reading
Travel, cultură și răsfăț. „Portret de călător” este un proiect de storytelling despre călători și destinații, menit să pună noi pin-uri pe harta afectivă și să vă pregătească pentru următoarea aventură. Vorbim cu specialiști, celebrități, influenceri, cu entuziaști și inițiați. Dăm voce unor texte din bibliografia de travel pentru avansați și aducem muzică românească la caști și difuzoare. Vă spunem unde s-au turnat filme celebre sau cult pentru apetit de cinema travel. Colecționăm tips, tr ...
…
continue reading
Astăzi am vorbit despre Edmund Burke, primul mare critic al Revoluției franceze, autorul celebrei cărți „Reflecții asupra Revoluției din Franța”, publicată în 1790. Ce m-a fascinat la el este forța cu care a intuit încă din primele momente pericolul unei revoluții abstracte, conduse de intelectuali lipsiți de experiență concretă. Burke, fidel tradi…
…
continue reading

1
Alegeri și alegeri: De ce să mergem la vot și cum ne informăm? Cu Vlad Adamescu și Răzvan Petri de la Politică la minut
31:19
31:19
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
31:19Vlad Adamescu și Răzvan Petri sunt co-fondatori ai platformei Politică la minut și ai Centrului pentru Democrație și Bună Guvernare. Discută cu Julia Nagy despre importanța votului, inclusiv pentru tineri, și despre cum ne informăm înainte de a merge la urne. „Să nu uităm turul întâi de anul trecut, da s-a anulat. Dar un lucru ne-a arătat, că uneor…
…
continue reading
MG - 8.05.2025De către Rock FM
…
continue reading

1
Secretele Hackerului Care a Spart NASA, Pentagon si a Fost Arestat de FBI - Razvan Cernaianu
1:44:28
1:44:28
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:44:28Răzvan Cernaianu, unul dintre cei mai cunoscuți hackeri din lume, cunoscut sub numele de TinKode. A spart mii de site-uri și baze de date internaționale, printre care: Armata Americană, NASA, Oracle, Pentagonul, Marina Regală Britanică, Agenția Spațială Europeană, YouTube, Google și multe altele. A fost arestat la doar 20 de ani de FBI, iar în prez…
…
continue reading

1
Reziliența prin cultură. Răzvan Voncu - O ISTORIE LITERARĂ A VINULUI ÎN ROMÂNIA
1:12:19
1:12:19
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:12:19Podcastul „Reziliența prin cultură” propune repere și idei pornind de la care putem converti provocările actuale în ocazii de întărire interioară, deschidere spirituală și renaștere comunitară. S-ar putea afirma că, dintre toate licorile, vinul are cea mai importantă semnificație culturală? În ce măsură fenomenul viticol constituie o dovadă a conti…
…
continue reading

1
CERCETARE & DEZVOLTARE | Subfinanțarea unui domeniu esențial pentru o economie performantă și relevantă
1:19:01
1:19:01
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:19:01Fiecare lucru la care te uiți acum a fost, la un moment dat, o schiță în procesul de cercetare-dezvoltare. E important, deci, să înțelegem cât dedicăm Cercetării și Dezvoltării. Nu de alta, dar asta e singura modalitate de a prevedea ce ne așteaptă în viitorul nu-chiar-îndepărtat. Si, ce să vezi, Cercetarea și Dezvoltare sunt esențiale competitivit…
…
continue reading

1
Sicilia, Palermo, mafie | Metope, cu Theodor Paleologu și Joshua Pandele
45:05
45:05
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
45:05De către Theodor Paleologu
…
continue reading

1
micON 227 - eMAG a dat-o pe AI
48:10
48:10
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
48:10Episodul din această săptămână aduce în prim-plan obstacolele întâlnite atunci când încerci să discuți cu un agent real la eMag, într-o lume tot mai automatizată de AI. Discutăm despre tendințele de pe piață, inclusiv lansarea cărții electronice de identitate în București și noile cerințe Synology, dar și despre cum se alătură marile bănci sistemul…
…
continue reading

1
Reziliența prin cultură. Adrian Papahagi | SCRIERI 1 de Marian Papahagi
1:26:46
1:26:46
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:26:46Podcastul „Reziliența prin cultură” propune repere și idei pornind de la care putem converti provocările actuale în ocazii de întărire interioară, deschidere spirituală și renaștere comunitară. În ce domenii de specialitate s-au afirmat în mod strălucit reprezentanții familiei Papahagi, începând din secolul al XIX-lea? Cât de importantă este moșten…
…
continue reading

1
MG - invitat Remus Ștefureac (INSCOP Research)
59:38
59:38
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
59:38MG - invitat Remus Ștefureac (INSCOP Research)De către Rock FM
…
continue reading
MG - 6.05.2025De către Rock FM
…
continue reading

1
DEZBATEREA CARE N-A FOST | De ce nu face digitalizarea parte din discursul politic? | Invitați Radu PUCHIU și Andrei NICOARĂ, experți e-guvernare
1:23:39
1:23:39
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:23:39Deși digitalizarea este esențială unei economii moderne, ea nu face parte din discursul politic. De ce? Pentru că, practic, nu poți avea o Românie modernă fără această componentă. A încercat să afle răspuns Marian Hurducaș de la invitații săi Radu PUCHIU și Andrei NICOARĂ, experți e-guvernare. Context: Doar 27% dintre IMM-urile românești au o inten…
…
continue reading

1
MG - invitați jurnalistul Sebastian Zachmann & Dragoș Stanca
1:16:51
1:16:51
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:16:51MG - invitați jurnalistul Sebastian Zachmann & Dragoș StancaDe către Rock FM
…
continue reading

1
aBC Podcast #5.79 - Iuliana Damir, arhitectă și fondatoare Damir Studio, despre parcursul antreprenorial și creație interdisciplinară
59:43
59:43
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
59:43În acest episod din aBC Podcast, Armina Popeanu stă de vorbă cu arhitecta Iuliana Damir despre cum a ajuns să-și construiască propriul studio de arhitectură și design interior după ce a lucrat în opt birouri diferite din România și Spania. Discutăm despre curajul de a porni pe cont propriu, cum îți găsești primii clienți, cum transformi vulnerabili…
…
continue reading

1
Ce greșeli juridice fac multe startupuri încă de la început – cu Tudor Stanciu
38:00
38:00
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
38:00În episodul de astăzi ne uităm într-o direcție care rareori atrage camerele: zona juridică din spatele startup-urilor tech. E un teren care nu se vede în pitch-uri și nici în postările de pe LinkedIn, dar care influențează mult felul în care o idee devine, sau nu devine, o companie viabilă. Dincolo de optimism și strategie, există un strat de regul…
…
continue reading

1
Ex-SRI Spion Dezvăluie: Tehnicile Ascunse de Manipulare Care Îți Controlează Viața - Paul Herinean
1:25:35
1:25:35
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:25:35Paul Herinean, fost ofițer SRI în spionaj și contrainformații, are o experiență de 19 ani în intelligence guvernamental. Este specialist în tehnici de relaționare, detectarea comportamentului simulat, profiling și manipulare. Se perfecționează prin module de pregătire ale CIA și Paul Ekman Group, punând bazele unuia dintre cele mai avansate proiect…
…
continue reading

1
micON 226 - Zmeura metalică
1:18:18
1:18:18
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:18:18Săptămâna micON: Microsoft împlinește 50 de ani și noi discutăm despre asta. Vodafone vs. Digi – experiențe, acoperire, calitate și prețuri. Randări 3D cu ajutorul ChatGPT – cât de realiste pot deveni ideile generate de AI? Ce faci cu un voucher la Altex? Te forțează să cumperi ce nu ai nevoie sau găsești ceva util? Adrian nu mai citește pe Kindle …
…
continue reading

1
EP 141: Epoca de aur a pornografiei
20:10
20:10
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
20:10În secolul Luminilor, pornografia nu e doar un fenomen marginal sau scandalos – devine un instrument ideologic, un simptom al eliberării de sub tutela Bisericii și al răsturnării valorilor tradiționale. Spre deosebire de epocile anterioare, în secolul XVIII are loc o explozie a literaturii pornografice, mai ales în Franța, în paralel cu radicalizar…
…
continue reading

1
❌ Monopol, amenzi, tarife. Big Tech vs The World | 🎧 AUDIOLETTER UPDATE 1.1 | 🗞️ Știrile digital & tech ale lunii aprilie 2025
1:16:08
1:16:08
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:16:08Acesta este versiunea audio a unui nou Newsletter UPDATE 1.1 -> cele mai importante știri din universul digital-tech din luna aprilie 2025, din perspectiva României. Selecția știrilor e realizată de Paul Alexandru, editarea și coordonarea ambelor versiuni (text & audio) de Marian Hurducaș - tot lui îi aparține și vocea. Producția audio semnată de O…
…
continue reading
MG - 30.04.2025De către Rock FM
…
continue reading
MG - invitați VamaDe către Rock FM
…
continue reading

1
MG - invitat Sorin Ioniță (Expert Forum)
1:16:16
1:16:16
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:16:16MG - invitat Sorin Ioniță (Expert Forum)De către Rock FM
…
continue reading

1
Viitorul Muncii și Inteligența Artificială, cu Corina Neagu
30:47
30:47
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
30:47Alături de noi se află Corina Neagu, expertă HR cu experiență în domeniul resurselor umane, care a lucrat cu organizații din diverse sectoare. Corina este o persoană pasionată de modul în care evoluează felul în care lucrăm și cum putem folosi tehnologia pentru a crea un loc de muncă mai bun. Discuția de astăzi se va concentra pe schimbările rapide…
…
continue reading

1
Reziliența prin cultură. Valeriu Storica | O ISTORIE LITERARĂ A VINULUI ÎN ROMÂNIA
1:12:48
1:12:48
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:12:48Podcastul „Reziliența prin cultură” propune repere și idei pornind de la care putem converti provocările actuale în ocazii de întărire interioară, deschidere spirituală și renaștere comunitară. Cât de importantă este, într-o istorie literară a vinului, corespondența dintre arta cuvântului și enologie ? Se poate spune că scriitorii beau altfel vinul…
…
continue reading

1
micON 225 - Expunerea la ecrane
36:51
36:51
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
36:51Săptămâna micON: În acest episod discutăm despre declarațiile recente ale ministrului Educației, psihologul și cercetătorul Daniel David, care a subliniat importanța expunerii controlate la ecrane pentru elevii de gimnaziu și liceu. La conferința „Lecții eficiente – Folosirea eficientă a celor 50 de minute din lecție”, organizată de IȘJ Maramureș, …
…
continue reading
Revoluția Franceză este un uriaș laborator politic și ideologic, în care ideile iluminismului – moderate, radicale sau populiste – se confruntă cu realitățile crude ale violenței, fricii și conflictelor de clasă. De la convocarea Stărilor Generale în 1789 și proclamarea unei Constituții de către a Treia Stare, până la răsturnarea monarhiei, instaur…
…
continue reading

1
Comportamentul votantului - de la motivație la informare și biasuri cognitive. Andra Cărăușu în Laboratorul de educație media
32:46
32:46
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
32:46„Un vot în România mie, cel puțin, mi se pare că ajunge să fie un impuls. Adică oamenii se mobilizează într-o situație de criză. Nu o fac pentru că ar face-o în mod normal sau pentru că le pasă neapărat de asta. Și la fel și cu informarea. Adică o să vezi foarte puține persoane care se informează din timp. În general, o vor face pe ultima sută de m…
…
continue reading

1
Expert Vanzari Online: Cum Sa Vinzi Orice Produs Cu o Singura Strategie - Cosmin Daraban
1:21:21
1:21:21
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:21:21Cosmin Dărăban este expert în e-commerce, marketing online și optimizarea vânzărilor de peste 20 de ani. Este Co-Fondatorul celei mai mari platforme de e-commerce din România - Gomag cu 4.200 de magazine online active.
…
continue reading

1
Călătoria unui antreprenor: Cum a reușit Admarketing să construiască o agenție prin parteneriate
27:29
27:29
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
27:29Doru Stroe a înființat AdMarketing cu un scop relativ simplu: să ajute branduri și companii să comunice mai bine și să se conecteze cu publicul lor. Nu a pornit cu o idee complicată, ci - mai degrabă - cu dorința de a înțelege ce își doresc clienții și de a oferi soluții care să le rezolve problemele reale. În primii ani, agenția s-a concentrat pe …
…
continue reading

1
De la Arhitectură la Antreprenoriat: cum scapi din HAOS? Discutie moderata de Marius Soflete, cu Adriana Gheorghiescu, Armina Popeanu si Igor Rotaru
49:09
49:09
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
49:09Pastila albastră înseamnă planificare și proceduri, pastila roșie înseamnă creativitate și frâu liber. Pe care o alegi? Așa cum normativele joacă un rol esențial într-un birou de proiectare, așa și creativitatea este principalul diferențiator prin care te poți face remarcat în industrie. Dar la finalul zilei, tot un business este. În clipul de astă…
…
continue reading

1
Expert Pilot Auto: Sa MORI La Volan Iti Trebuie 1 Secunda - Silviu Toma
1:31:27
1:31:27
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:31:27Silviu Toma este trainer internațional BMW M, absolvent al Academiei BMW Driving Experience din München și al școlilor de specialitate din Ungaria și Grecia. Este fondatorul celei mai complete și complexe școli de conducere defensivă din România, Romania Driving Experience. Cu o experiență de 18 ani în domeniu, a instruit peste 50.000 de șoferi și …
…
continue reading

1
Reziliența prin cultură. Teodor Baconschi | ÎNGERII ȘI MISIUNEA LOR - Jean Daniélou
29:44
29:44
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
29:44Podcastul „Reziliența prin cultură” propune repere și idei pornind de la care putem converti provocările actuale în ocazii de întărire interioară, deschidere spirituală și renaștere comunitară. Ce fel de însoțitori ne sunt îngerii? Cum se explică faptul că, în ultimele decenii, angelologia a revenit în centrul discursului teologic și cultural? În c…
…
continue reading

1
Cum a evoluat marketingul de conținut în 2025 și care sunt provocările pentru viitor
35:26
35:26
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
35:26Alături de mine este Darius Mureșan, care lucrează de ceva timp în acest domeniu, la WhitePress. Platforma ajută brandurile să creeze strategii de conținut prin articole, iar Darius va împărtăși câteva gânduri despre cum arată marketingul de conținut în perioada următoare. Vom discuta despre diferențele dintre articolele plătite și cele tradițional…
…
continue reading

1
Cum ne influențează relațiile și deciziile profesionale | METOPE, cu Ioana Prândurel și Mădălina Racovițan (KPMG)
46:30
46:30
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
46:30De către Theodor Paleologu
…
continue reading

1
aBC Podcast #5.78: Anna Chițan, designer de interior & fondator Annterior Studio, despre bugete reale de construcție, alegeri conștiente ale beneficiarilor și artă în locuințe
45:16
45:16
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
45:16În acest episod, Anna Chițan, fondatoarea Annterior Studio, revine în podcast pentru un follow-up sincer după întâlnirea aBC #35. O conversație despre artă în design interior, bugete realiste, cum să spui NU compromisurilor și cum îți asumi un stil de lucru și de viață în businessul creativ. Un episod despre alegeri conștiente, design sustenabil și…
…
continue reading

1
DE CE NU Mai Faceți S*X - Expertul în Relații Dezvăluie ADEVĂRUL ȘOCANT - Bogdana Pacurari
1:36:52
1:36:52
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:36:52Bogdana Păcurari este expert în psihologia relațiilor, coaching și parenting, psihoterapeut cu peste 18 ani experiență, specializat în terapie de familie și cuplu, având o abordare unică multi-disciplinară în România pentru sănătatea emoțională și mentală a cuplurilor.
…
continue reading

1
micON 224 - Cu limba pe baterie
1:29:57
1:29:57
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:29:57Săptămâna micON: Razvan: experiența depunerii cererii și actelor pentru noua Carte Electronică de Identitate, la Cluj-Napoca. Află cum a decurs totul și de ce buletinul nou vine în doar 15 zile. Adrian: în căutarea microfonului ideal – un sistem compact cu doi emițători (2TX) și un receptor (1RX) care să funcționeze fără bătăi de cap pe cameră vide…
…
continue reading
Vorbim despre Revoluția Americană ca despre o revoluție aparte – o revoluție conservatoare, născută dintr-o neînțelegere uriașă între coloniile nord-americane și guvernul de la Londra. Coloniștii nu cereau ceva nou, ci revendicau drepturi vechi, considerate fundamentale, dar pe care le simțeau amenințate. Britanicii, la rândul lor, nu intenționau s…
…
continue reading

1
MG - invitați Dani Oțil, Dana Rogoz & Constantin Vică, profesor de filosofie
1:24:45
1:24:45
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:24:45MG - invitați Dani Oțil, Dana Rogoz & Constantin Vică, profesor de filosofieDe către Rock FM
…
continue reading

1
ECONOMIA ROMÂNIEI | Care sunt șansele să ajungem ca Grecia în 2015? | Invitat: Ciprian DASCĂLU, economist-șef BCR
1:13:34
1:13:34
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:13:34Tare, tare greu e să nu vorbești despre Trump și ale sale taxe vamale. Războaiele au o lege a lor și-i dinamică greu de prezis. Știm când încep, nu și cum evoluează sau se termină. Iar un război economic, crede Marian Hurducaș, nu face excepție. Știm cum a început acest război economic generat de SUA, evoluția o vedem, e în dezvoltare, dar nu știm …
…
continue reading

1
Reziliența prin cultură. Dumitru Borțun - ROMÂNIA CA PROIECT
1:00:48
1:00:48
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:00:48Podcastul „Reziliența prin cultură” propune repere și idei pornind de la care putem converti provocările actuale în ocazii de întărire interioară, deschidere spirituală și renaștere comunitară. Ce înseamnă pentru profesorul Dumitru Borțun „România ca proiect”? Când devine mai ușor să iubim o țară așa cum este ea, apreciindu-i potențialul real? Exis…
…
continue reading

1
MG - Mihai Demetriade (CNSAS), ministrul Educației Daniel David & byron Live
1:27:26
1:27:26
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:27:26MG - Mihai Demetriade (CNSAS), ministrul Educației Daniel David & byron LiveDe către Rock FM
…
continue reading

1
Mituri și Realități în Imobiliare și De ce Mulți Greșesc la Început: O Conversație cu Oana Costin
37:27
37:27
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
37:27În acest episod am avut ocazia să povestim cu Oana Costin, o persoană cu experiență în imobiliare, care a trecut prin etapele pieței, de la începuturi dificile până la înțelegerea a ceea ce funcționează în acest domeniu. Oana nu se consideră o autoritate, doar are o perspectivă despre cum se poate construi un business imobiliar sustenabil, bazat pe…
…
continue reading

1
MG - medicul legist Gabriel Gorun (IML) & Iulia Stănoiu de la Context.ro
1:14:15
1:14:15
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:14:15MG - medicul legist Gabriel Gorun (IML) & Iulia Stănoiu de la Context.roDe către Rock FM
…
continue reading

1
MG - invitați George Vlad, Antoaneta Cojocaru & Beethoven Crisis
1:29:10
1:29:10
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:29:10MG - invitați George Vlad, Antoaneta Cojocaru & Beethoven CrisisDe către Rock FM
…
continue reading

1
De ce SUFERINTA ne face mai PUTERNICI, dar ne și poate DISTRUGE - Oreste Teodorescu
1:36:01
1:36:01
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:36:01Oreste Teodorescu este jurnalist, realizator TV și fost lector universitar, cunoscut pentru emisiuni de impact precum Codul lui Oreste. Este autor de cărți, specialist în tehnici de comunicare și manipulare media, având o pasiune aparte pentru studii ezoterice și orientalism.
…
continue reading
Podcastul „Reziliența prin cultură” propune repere și idei pornind de la care putem converti provocările actuale în ocazii de întărire interioară, deschidere spirituală și renaștere comunitară. Ce fel de patrimoniu spiritual se regăsește în volumul 𝘖𝘱𝘦𝘳𝘢 𝘖𝘮𝘯𝘪𝘢 de Pia Alimăneștianu, grație unei spectaculoase restituiri a scrierilor acestei autoare? …
…
continue reading

1
Viața invizibilă a antreprenorului: între urgențe și blocaje. Gânduri cu Liviu Păsat.
48:47
48:47
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
48:47Trăim într-o perioadă în care antreprenorii au acces la mai multe informații, instrumente și comunități ca niciodată. Și totuși, paradoxal, mulți dintre ei simt că nu mai au claritate. Nu mai au ritm. Și deși știu ce au de făcut… nu reușesc să o facă. Astăzi stau de vorbă cu Liviu Păsat – antreprenor, coach și fondatorul comunității „Zi de Zi”. Vor…
…
continue reading

1
Harvard Biochimist: Apa De La Robinet VS Apa Filtrata VS Apa Minerala - Claudia Benea
1:32:44
1:32:44
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:32:44Claudia Benea este specialist în hidratare cu certificare internațională și primul Water Sommelier din România. A studiat biochimia la Harvard Medical School și a reprezentat România la Expoziția Mondială Dubai în domeniul resurselor de apă. Este președinte-fondator al Asociației Apa - Terapie Pentru Viață și autor a peste 30 de articole științific…
…
continue reading

1
MG - invitați Magda Grădinaru & Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de Mătase
1:38:08
1:38:08
Redă mai târziu
Redă mai târziu
Liste
Like
Plăcut
1:38:08MG - invitați Magda Grădinaru & Simion Bogdan Mihai și Lăutarii de MătaseDe către Rock FM
…
continue reading